Square oplossingen

Boordevol ervaring,
klaar voor de toekomst.


Eenvoudige toegang tot alle relevante informatie.
Vindt met één vraag interne documentatie, publicaties
uit online bronnen en de kennis en ervaring van
collega’s. Met de tools van Square bouwt u op
bewezen toepassingen aan de antwoorden
van morgen.

Lees verder

EASY


Gelijktijdig zoeken in online en interne informatiebronnen bespaart kostbare tijd en geld.

EASY integreert al uw online informatiebronnen in realtime. Zowel interne als externe bronnen kunnen gekoppeld worden. De eenvoud van het uniform zoeken leidt tot een verhoogde ROI op uw investering in content. EASY biedt u een stabiel platform dat vlot kan meebewegen met een veranderende informatiebehoefte. Uitwisseling en samenwerking rondom actuele informatie worden vereenvoudigd. Professionals worden proactief geïnformeerd over nieuwe relevante publicaties. Accellereer uw innovatie met EASY.

Lees verder

XPOSI


De digitale bibliotheek maakt alle informatie snel en gemakkelijk beschikbaar.

XPOSI Digital Library biedt een geïntegreerde oplossing voor uw digitale bibliotheek. E-Books en andere digitale publicaties zijn online leesbaar via de XPOSI-viewer. Uw vakinformatie wordt zo eenvoudig bruikbaar via elk device. De digitale content wordt gehost op het XPOSI-platform en op efficiënte wijze ‘gestreamd’ naar de viewer. De virtuele uitleningen kunnen worden beheerd in lijn met uw licentie-afspraken met de uitgever. De viewer kan worden gekoppeld aan u bestaande bibliotheek-, zoek- of intranetoplossing.

Lees verder

BIBIS


De basis voor efficiënt vinden ligt in een goede ordening van
informatie.


De veelzijdige BIBIS catalogus vormt de kern van onze oplossingen voor het professioneel kunnen metadateren en ordenen van informatie. Het goed beschrijven van informatie biedt een solide basis voor het gericht kunnen vinden en vervolgens kunnen hergebruiken van opgedane kennis en ervaring. De BIBIS Knowledge Catalogue is daarmee bij uitstek het vertrekpunt voor uw kennisbank of know-how oplossing. Het BIBIS Knowledge Portal biedt bovendien een complete oplossing voor elke bibliotheek en vormt een flexibele uitgangsbasis voor uw digitaliserende bibliotheek.


Oplossingen op maatEen duurzaam antwoord op uw vraagstuk
vereist inzicht in de situatie van vandaag
en visie voor de langere termijn.


Square werkt bij de keuze van de juiste oplossing graag met u samen. U koopt tenslotte geen eenvoudig softwareprogramma, maar bent op zoek naar een degelijke en flexibele oplossing en een competente partner waarop u in de komende jaren kunt bouwen bij het verder vormgeven van uw digitale aanbod.

Onze ervaring in het analyseren en doorgronden van bedrijfsprocessen en het vertalen daarvan naar oplossingen kan u helpen om met een andere blik naar uw situatie te kijken.

Het kan blijken dat uw vraagstuk om een speciale oplossing vraagt. Aanpassen van
bestaande producten of inzet van producten van derden kan dan een mogelijkheid zijn. Square heeft ook veel ervaring met het ontwikkelen van specifieke toepassingen op maat.

De veelzijdigheid van onze software engineers heeft al tot vele creatieve oplossingen geleid. Wij beperken ons niet tot een specifieke technologie. Onze kracht ligt in het combineren van online en mobiel tot pragmatische oplossingen die kunnen meebewegen naar de toekomst.

Wij zoeken met u naar een optimale inzet van bewezen bouwstenen, waardoor u maximaal profijt heeft tegen minimale kosten.
Contact


Square Information Solutions
Bisschop Boermansstraat 27 6041 XL ROERMOND
The Netherlands


Bel ons


T +31 (0)475 – 37 12 40
F +31 (0)475 – 37 12 59
Email: info@square.nl

Volg Square


KVK NR. 12046416