05-01-2015

2015,
vol met nieuws


Een nieuw jaar met nieuwe plannen. Onze nieuwsbrief is er daar een van en recent werd ook onze website geheel vernieuwd. Op de achtergrond wordt hard gewerkt aan de vernieuwing van onze producten. In 2015 bestaat BIBIS al 30 jaar. Op de klantendag in de zomer zullen we daar bijzonder bij stil staan.

CATEGORIE Nieuws
TAGS
Als sinds enige tijd laat onze website zien dat we volop werken aan vernieuwing. Square heeft zich in de afgelopen jaren in de breedte ontwikkeld. Behalve dat we inhoudelijk een partner zijn voor onze klanten kunnen we ook steeds meer onze ervaring op technisch gebied inzetten voor specifieke projecten.

Dit jaar kunt u een heel aantal nieuwe zaken tegemoet zien. In het vorige jaar zijn de vernieuwing van zowel EASY als BIBIS van start gegaan. In de komende maanden zullen deze stap voor stap uitgerold gaan worden voor nieuwe en bestaande klanten. Sinds 3 jaar hebben we een eigen team dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van mobiele apps. In de plannen voor 2015 staan ook enkele slimme toepassingen voor de eindgebruikers van uw bibliotheek.

Zoals u misschien al heeft gelezen staat op korte termijn ook de roll-out van het nieuwe Square Customer Support Portal op de rol. Middels dit portaal kunt u eenvoudig uw helpdesk meldingen aanmaken en de status daarvan volgen.

We gaan u dit jaar zeker op de hoogte houden van al deze ontwikkelingen. Op de website vindt u onder ‘Praktijk’ regelmatig nieuwe voorbeelden van uitgevoerde projecten en nieuwe ontwikkelingen. Ongeveer vier maal per jaar zullen we u ook via onze nieuwsbrief attenderen op dat nieuws. En uiteraard zullen we in onze persoonlijke ontmoetingen met u bespreken wat een en ander voor uw organisatie kan betekenen.

En last but not least: dit jaar is het 30 jaar geleden dat BIBIS bij de eerste klant in gebruik werd genomen. Wij zijn er trots op dat we, kijkend naar de ontwikkelingen die gaande zijn, kunnen zeggen dat BIBIS ook na 30 jaar nog vernieuwend is. Deze mooie mijlpaal willen we met u vieren. Dat zullen we doen tijdens een dag met onze relaties. Deze zal gaan plaatsvinden in juni van dit jaar. Binnenkort laten we u weten welke datum het gaat worden zodat u er tijdig rekening mee kunt houden. We zien er naar uit u daar te ontmoeten!

Contact


Square Information Solutions
Bisschop Boermansstraat 27 6041 XL ROERMOND
The Netherlands


Bel ons


T +31 (0)475 – 37 12 40
F +31 (0)475 – 37 12 59
Email: info@square.nl

Volg Square


KVK NR. 12046416