20-08-2014

Fleuren app


De Fleuren kersen app biedt kersen telers een praktisch hulpmiddel met waardevolle informatie over rassen en handige hulpmiddelen om de vruchten te beoordelen. Samen met Square werd de app in korte tijd gerealiseerd op basis van standaard bouwstenen.


CATEGORIE Casus
TAGS

Vernieuwend

Boomkwekerij Fleuren is een van Nederlands grootste vruchtboom kwekerijen. Als sinds de oprichting in 1922 levert Fleuren innovatieve bijdragen aan de gehele keten waardoor het bedrijf internationale bekendheid en waardering geniet. De nieuwe Fleuren Kersen app past geheel in de filosofie van het bedrijf: vernieuwend en pragmatisch.

Na een eerste kennismaking realiseerde Square binnen een dag een eerste concept dat aanleiding gaf voor een vervolg. In overleg kwamen de ideeën voor de kleurenkaart en de meetlat voor het beoordelen van de kers tot stand. De door Fleuren ontwikkelde rijptijden-kalender werd in de app geïntegreerd. Fleuren hoopt haar klanten op deze wijze van een handige tool te voorzien, en laat tegelijkertijd zien dat zij ook in haar communicatie zoekt naar nieuwe wegen.

Samen werken aan ontwikkeling

Stilstand is achteruitgang, zo ook met een app. Nog voordat de eerste app in gebruik genomen werd waren er al weer ideeën voor vernieuwing en uitbreiding. Square gaat daarin graag mee als partner. Het platform waarop de app is ontwikkeld is eenvoudig inzetbaar voor nieuwe app implementaties. Voortdurend wordt gezocht naar zinvolle vernieuwingen die ook voor andere klanten inzetbaar zijn. Zo profiteren we van elkaars inzicht en ervaring en kunnen ook de investeringen gedeeld worden.Contact


Square Mobile Business Solutions
Bisschop Boermansstraat 27 6041 XL ROERMOND
The Netherlands


Bel ons


T +31 (0)475 – 37 12 40
F +31 (0)475 – 37 12 59
Email: info@squaremobile.eu

Volg Square


KVK NR. 12046416