09-02-2017

Square ISO 9001 en 27001 gecertificeerdEen belangrijk speerpunt voor Square is continue ontwikkeling. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en diensten. Om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en hoogwaardige producten te kunnen (blijven) leveren, besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze bedrijfsprocessen. Begin 2016 hebben een certificeringstraject ingezet om inzichtelijk te kunnen maken waar onze groeikansen liggen en een onafhankelijk oordeel te krijgen over ons managementsysteem. We zijn er trots op u te kunnen melden dat dit eind 2016 heeft geleid tot een dubbele certificering: voor ISO 9001 en ISO 27001!

CATEGORIE Nieuws
TAGS

Het behalen van beide certificaten is het resultaat van een positieve beoordeling op twee verschillende gebieden. Certificering volgens ISO 9001:2015 staat in het teken van het waarborgen van de kwaliteit van producten en diensten die geleverd worden, en het verzekeren van de continuïteit van de organisatie als geheel. ISO 27001:2013 beoordeelt de systemen en processen voor het waarborgen van de informatiebeveiliging. Met name informatiebeveiliging is een belangrijk thema voor Square. Al vele jaren besteden we hier aandacht aan, en met het oog op de toenemende online dienstverlening hebben we besloten hier extra nadruk op te willen leggen.


Het hele traject van certificering heeft in 2016 veel aandacht gehad. Alle procedures zijn nog eens grondig doorlopen en waar nodig aangescherpt. Door het gehele jaar zijn er kritische vragen gesteld met betrekking tot de dagelijkse processen. Een toenemend bewustzijn heeft vanaf het begin al tot structurele verbeteringen geleid en ook nu nog werken we aan het verder verbeteren en optimaliseren van zaken.


Het doel van de certificering is om ervoor te zorgen dat we continu bewust blijven zoeken naar mogelijkheden om de kwaliteit van onze producten en diensten te verbeteren. Dat kan bijvoorbeeld leiden tot nieuwe functionaliteit binnen bestaande producten, vereenvoudiging van processen, het vergroten van onze efficiëntie of het ontwikkelen van heel nieuwe producten. De terugkerende audits zullen ons scherp houden om in de toekomst te blijven verbeteren. En dat is goed, voor Square én vooral ook voor u als gewaardeerde klant en partner.
Contact


Square Information Solutions
Bisschop Boermansstraat 27 6041 XL ROERMOND
The Netherlands


Bel ons


T +31 (0)475 – 37 12 40
F +31 (0)475 – 37 12 59
Email: info@square.nl

Volg Square


KVK NR. 12046416