30-09-2014

Square sponsort

Prissma studiereis


In oktober krijgen 25 jonge informatie-experts een studiereis naar New York, omdat deze stad synoniem staat voor 'durven dromen' - aldus de eventpagina op Facebook. Square maakt deze reis, georganiseerd door Prissma, mede mogelijk.

CATEGORIE Nieuws
TAGS
De deelnemers bezoeken diverse vooraanstaande bedrijven op het vakgebied om zich te verdiepen in het vak van de toekomst. Thema is 'The Next Step'.

Square werd door de organisatie benaderd om het reisgezelschap een stap verder te helpen door middel van een bijdrage in de lokale reiskosten. Dat sluit mooi aan bij wat wij als Square voor onze klanten willen zijn: een partner die mee op weg gaat. Een partner die niet overneemt alsof wij zaken wel even kunnen fixen, maar die samen met de klant zoekt naar de best passende mogelijkheden. Daarbij brengt iedere partij een deel in. Om die reden heeft Square dan ook besloten haar bijdrage te willen leveren.

Tijdens de reis gaat een coach mee die de deelnemers 1-op-1 begeleidt bij het verdiepen van inzicht in hun mogelijkheden om zich verder te ontplooien in hun professionaliteit. Een geweldig initiatief waar wij van harte achter staan.

Wij wensen de deelnemers een heel inspirerende reis!

Contact


Square Information Solutions
Bisschop Boermansstraat 27 6041 XL ROERMOND
The Netherlands


Bel ons


T +31 (0)475 – 37 12 40
F +31 (0)475 – 37 12 59
Email: info@square.nl

Volg Square


KVK NR. 12046416