02-09-2014

Square vernieuwt

haar huisstijl


De bestaande website was eigenlijk nog helemaal niet zo oud. Na de facelift van de huisstijl in 2010 is die geheel nieuw opgebouwd. Regelmatig kregen we ook nog positieve reacties op de site. De tijd staat echter niet stil. In de afgelopen jaren hebben zich vele nieuwe ontwikkelingen voorgedaan.CATEGORIE Nieuws
TAGS
Zo zijn we in 2011 gestart met Square Mobile, een bedrijf specifiek gericht op het ontwikkelen van mobiele apps. Inmiddels hebben we enkele mooie projecten ontwikkeld voor klanten en ook een aantal producten gemaakt waarmee bedrijven (of andere organisaties) eenvoudig van start kunnen gaan met hun eigen mobiele app. Een voorbeeld daarvan is XPOSI, het publishing platform voor de iPad dat in 2014 ook voor Android tablets beschikbaar komt.

Naast de mobiele apps zijn ook diverse projecten voor klanten ontwikkeld waarin we onze ervaring als software ontwikkelaars in het online-domein succesvol hebben kunnen inzetten. Deze projecten onderstrepen de visie dat een combinatie van bestaande producten, aangevuld met maatwerk, kunnen leiden tot mooie nieuwe oplossingen op het gebied van kennis- en informatie-ontsluiting.

We doen dus veel meer dan datgene waarvoor we bij het gros van onze klanten bekend zijn. De nieuwe website toont meer van dat waar we goed in zijn. Behalve een inhoudelijke verbreding vroeg de realiteit echter ook om een herziening van de stijl. Onze creatieve veelzijdigheid komt in de nieuwe stijl beter tot uitdrukking.

Het logo blijft onveranderd, evenals de naam. Want Square blijft Square. Onze vriendelijke, toegankelijke en kundige medewerkers staan nog altijd voor u klaar. In feite zunnen zij u alleen nog maar beter ondersteunen, want met meer mogelijkheden in huis kunnen wij u ook in de toekomst beter blijven voorzien van state of the art oplossingen. Wij zien er naar uit met u mee te denken over uw specifieke vraagstukken en samen te werken aan oplossingen voor de toekomst van uw onderneming.

Contact


Square Information Solutions
Bisschop Boermansstraat 27 6041 XL ROERMOND
The Netherlands


Bel ons


T +31 (0)475 – 37 12 40
F +31 (0)475 – 37 12 59
Email: info@square.nl

Volg Square


KVK NR. 12046416